Share

Dryvitozás

Dryvitozás

Dryvitozás

Napjainkban az energiatakarékosság jegyében megnőtt az igény a modern, gazdaságosan fenntartható lakókörnyezet kialakítására. A most tervezett épületek elengedhetetlen követelménye a hőszigetelés, ami a mai hőszigetelő rendszereknek köszönhetően régebbi épületeknél utólag is elkészíthető.

A dryvit rendszer hőszigetelés, amely az épület hőmegtartó képességét biztosítja, ezáltal téve komfortosabbá azt. Az épület külső határoló falszerkezetére felhelyezett homlokzati hőszigetelő és felületképző rendszer, amely több évtizedes technológiai referenciával rendelkezik. Különböző kidolgozású kemény hablemezek felhelyezésével sokféle színű és hatású eltérő felületet lehet létrehozni.

 

Miért válasszuk a dryvitozást?

 

A jól hőszigetelt épületeknek rengeteg előnye van, az olyan épületekkel szemben, amelyek nem szigeteltek. A hőszigetelő rendszer kiépítése után legalább 30%-al, legfeljebb 70%-al csökken az épület hővesztesége, amely
érvényes régi és új épületekre is. A kivitelezés javítja a komfortérzetet az épületben, az összefüggő szigetelőrendszer a hőhidak, penészfoltok, vizes és hideg falak megszűnését segíti elő. Az ingatlan értéke nő, gazdaságos fenntarthatósága miatt. A rezsi díjak csökkennek, télen a fűtésen, nyáron a légkondicionáláson spórolhat a tulajdonos. Mindezen felül a szigetelés és a külső színezés egy új, modernebb megjelenést ad az épületnek, ha régebbi építésű ingatlanra kerül fel a hőszigetelő rendszer.

A dryvitozás kivitelezésének feltétele egy új ingatlan építése során az, hogy a tető szigetelve legyen illetve, hogy a külső falazat megfelelően sík felülettel rendelkezzen. Keressen minket bizalommal, ha szeretné energiatakarékosabbá és komfortosabbá tenni lakóépületét!

Cégünk a homlokzat hőszigetelését szakszerű és biztonságos állványzat segítségével végzi, amelyet korszerű technikai megoldások használata mellett biztosít. Ezen felül szakembereink között alpinistát is alkalmazunk, aki
precizitásával és szakértelmével biztonságosan végzi a magasban, nehezen elérhető helyeken kivitelezendő munkafolyamatokat.

 

Állványozás

 

Az állványozást és az állványon történő veszélyes munkavégzést cégünk a szabályok szerint, az Európai Szabványnak megfelelően végzi. Állványaink minden esetben rendkívül biztonságosak, nagy teherbírásúak és a csúszásmentes munkavégzést segítik elő. Nagy figyelmet fordítunk a biztonságra minden munkafolyamat során, mind az előkészületek, mind a kivitelezés szempontjából.

Cégünk az állványozás folyamatához is, mint minden munkafolyamathoz, tervezetet készít. Ez a kivitelezés gördülékeny és pontos folyamatát eredményezi, elkerülve az esetleges hibalehetőségeket, ami tekintve a munka
jellegét, kifejezetten fontos. Szakértő munkatársaink a már álló állványzaton történő biztonságos munkavégzés szem előtt tartása mellett az állvány elkészítésére is hatalmas hangsúlyt fektetnek. A felhasznált anyagok, azok időjárással szemben való tűrőképessége,mind-mind fontos szempontok.
Munkatársaink a biztonságos kivitelezés és hatékonyság érdekében előzetes felmérés alapján tervezetet készítenek az állványozás elkezdése előtt. A tervezet magába foglalja az információgyűjtést arról, hogy mekkora méretű, milyen talajra szánt, mekkora teherbírású állványra van szükség, illetve, hogy milyen időtartamú munka elvégzéséhez szükséges az állványzat. Ezen paraméterek és egyéb információk tudatában tudunk Önnek árajánlatot adni.

Amit csinálunk

1