Share

Generálkivitelezés

Generálkivitelezés

Generálkivitelezés

Ön megbízik bennünk, mi pedig kulcsrakész épületet adunk cserébe.

Ennyire egyszerű!

Nézzük meg közelebbről!

A generálkivitelezés napjainkban bevett fogalom az építőiparban, habár sokak számára még újdonságként hat. A szó a “generál” kifejezésből származik, azaz a generálkivitelező egy új épületet “generál”, mintegy megszervezi annak létrehozását A-tól Z-ig. A Megrendelővel kötött teljeskörű szerződés alapján meghatalmazást kap az építtetőtől arra, hogy annak elképzelései alapján és előzetes egyeztetések alapján kivitelezze az építkezést a tervezetek engedélyeztetésétől kezdve a kulcs átadásáig.

A generálkivitelező a tervezés pillanatától jelen van, együttműködik a Megrendelővel, összehangolja a különböző alvállalkozók munkáját, felügyeli, hogy minden munkafolyamat a tervezetnek megfelelően legyen kivitelezve. A feladata a tervrajzok elkészíttetésétől, az épület tényleges felépítésén át, a minőségellenőrzésig tart és a kulcs átadásával fejeződik be.

Mindez rendkívül összetett folyamat, megkíméli a Megrendelőt a stressztől,
idegeskedéstől, telefonálgatástól, tehát minden, az egyeztetésekkel kapcsolatos és az intézkedéssel járó, esetlegesen felmerülő problémát levesz az építtető válláról. Ettől függetlenül azonban a Megrendelőnek mindig minden folyamatra van rálátása, és a tervdokumentációba is beleszólhat az utolsó pillanatig. Mindemellett az építkezési munkálatok folyamán is örömmel vesszük, ha jelenlétével és észrevételeivel nyugtázza, hogy minden az elképzelései szerint zajlik!

Cégünk kiemelkedően fontosnak tartja az egyetértést köztünk és a Megrendelő között, így kifejezetten örülünk, ha Ön is mindig tájékozott az elképzeléseinkkel kapcsolatban. A generálkivitelező munkája igen sokrétű, központi feladata a munkafolyamatok koordinálása és összehangolása. Cégünk már bevált alvállalkozókkal dolgozik, illetve saját, tapasztalt csapattal rendelkezik. Önnek bármilyen igénye van, nem kell attól félnie, hogy gondolkodóba esünk a kivitelezés mikéntjével kapcsolatban.

Sokrétű tapasztalattal rendelkezünk a hivatalos okiratok és engedélyeztetések terén, ezért az ilyen jellegű folyamatok gördülékenyen folynak, a szabályok ismeretében. Rendelkezünk saját, tapasztalt és nagyszerű szakemberekkel, akik kiváló munkát végeznek. A munkák, amiket a generálkivitelező szervez meg, a teljesség igénye nélkül a következők: kőműves munkák, burkolói munkák, festés-mázolás, hőszigetelés, épületgépészet, villany-víz-gázszerelői munkák, ács-és tetőfedés, kertépítés, tereprendezés. Ez a kis lista szemlélteti, hogy a generálkivitelező minden munkafolyamatra megtalálja a megfelelő, pontosan dolgozó szakembereket.

 

Családi házak

 

Egy építkezés mindig teljes embert kíván, ezért sokan nem, vagy nehezen vágnak bele a feladatba. Cégünk a generálkivitelezés során leveszi az Ön válláról mindazt a stresszt, ami az építkezéssel jár. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk, keressen minket bizalommal, hogy segíthessünk Önnek megálmodni és létrehozni álmai otthonát!

 

Ipari épületek

 

Tudjuk jól, hogy elfoglalt vállalkozóként, üzletemberként építkezésbe fogni nem embertkímélő feladat. Cégünk gyorsan és szakszerűen, egy vállalkozás mindennapjaiba beilleszthető módon vállalja, hogy kulcsrakész ipari épületeket hoz létre generálkivitelezés formájában. Tisztában vagyunk a különböző ágazatok elvárásaival, szakmai és technikai tudásunk és tapasztalatunk alapján időtálló és a kornak, rendeltetésének megfelelő
épületeket hozunk létre, melyek előremozdítják vállalkozását!

 

Éttermek, hotelek

 

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk éttermek és hotelek tervezésében és
kivitelezésében. Korszerű technikai megoldásokkal, modern kivitelezéssel biztosítjuk, hogy időtálló, stílusos és az Ön álmainak megfelelő épületet hozzunk létre, amely minden tekintetben kiszolgálja az Ön és jövőbeni vendégeinek igényeit.

Amit csinálunk

1