Share

Szerkezetépítés

Szerkezetépítés

Szerkezetépítés

A szerkezetépítés az építkezés legfontosabb lépése, mivel az épület szerkezetének felépítésétől függ annak időtállósága és az építkezés költséghatékonysága is. A szerkezetépítés során elkövetett esetleges hibákat nem, vagy csak nagyon nehezen, költségesen lehet kijavítani. Cégünk sokéves tapasztalattal, már létező szakmai kapcsolatokkal és bejáratott kivitelezőkkel rendelkezik. Munkánkat folyamatos szakmai ellenőrzés mellett végezzük, melyre garanciát vállalunk.

A szerkezetépítés során elkészítjük illetve elhelyezzük az épület tervében szereplő elemeket, melyek többek között a falak, pillérek, födémszerkezet, gerendák, lépcsők, esetleg látszóbeton szerkezetek.Sokéves tapasztalattal vállaljuk családi-és társasházak, ipari létesítmények szerkezetének felépítését. Ezen felül régi épületekre történő ráépítést is nagy szakértelemmel végzünk.

Magas minőségű látszóbeton elemeket is készítünk, melyek magas szintű szakmai tudást és hozzáértést igényelnek. A cégünk által kivitelezett szerkezetek minden esetben statikai, méretpontossági, víz-hő-és hangszigetelési, illetve tűz-és fagyállósági követelmények betartásával készülnek.

Munkatársaink tapasztalt szakemberek, ezért az Ön elképzeléseinek megvalósításához nagyban hozzájárulhatnak szakértelmükkel. Cégünk a legkorszerűbb technikákat, gépeket és anyagokat használja a szerkezetépítés során is, lépést tartva a 21. század építészeti trendjeivel.

Kétféle építési technológiát alkalmazunk. Az első variációban az épület teljes szerkezete a helyszínen gyártott monolit vasbeton elemekből épül fel. A második esetben előre legyártott szerkezeti elemek kiegészítéseként alkalmazunk helyszínen készült alapozást, pl.: liftaknát, lépcsőt, merevítő falakat.

Az épület szerkezetének felépítése során legtöbbször monolit vasbeton elemeket használunk. Ezeket a helyszínen bezsaluzott és vasszerelt szerkezeti elemeket munkatársaink nagy szakértelemmel készítik el. A szerkezetépítés legköltséghatékonyabb módja a monolit vasbeton elemek használata és beépítése. Helyszíni beton és vasbetonmunkáknál a műszaki követelmények betartása mellett egyaránt fontosnak tartjuk a megfelelő erőforrások biztosítását az építkezés helyszínén. Szakembereink jól felszerelt gépállománnyal rendelkeznek és állandó műszaki irányítás mellett magas szakmai minőséget tudnak elérni. Az adott, tervben szereplő szerkezethez mindig a műszakilag és gazdaságilag legindokoltabb zsaluzási megoldást választjuk.

Bizonyos esetekben, ha szükség van rá, akkor üzemben, előre gyártott szerkezeti vasbeton elemeket kell használnunk. Ilyenek a lépcsők, pillérek, gerendák, pakett falak, melyeknek elhelyezése munkatársaink tapasztalatának köszönhetően nagy szakértelemmel zajlik. Ezeket a tervekben szereplő elemeket üzemben történő kiöntés után a helyszínre szállítják. Előregyártott
szerkezetek készítésénél nagy hangsúlyt fektetünk a szerkezetek elhelyezésére és a kiegészítő helyszíni beton, és vasbeton munkák végzésére.

A zsaluzást legtöbbször nagytáblás zsalurendszerrel végezzük. Ha szükséges, egyedi zsalurendszer kialakítását is el tudjuk végezni. Az elemek elkészítését, és a tervekben szereplő kiegészítő elemek, szerelések elhelyezését betonkozmetika követi, melynek során az esetleges apróbb, esztétikai hibákat javítjuk ki.
Szerkezetépítésre vonatkozó árajánlatot helyszíni felmérés után tudunk nyújtani.

Amit csinálunk

1