Share

Tervezés

Tervezés

Tervezés

Magánszemélyként építkezésbe kezdeni egész embert kívánó feladat, ami sokszor egyszerűen nem illeszthető be a dolgos mindennapokba. Minden apró részletnek utánajárni, hivatalos ügyeket intézni és a megfelelő szakembereket felkutatni, emellett számolni kell azzal, hogy olyan nehézségekbe ütközünk, amelyek létezéséről sem tudtunk és amelyek sokszor extra anyagi vonzattal is járnak – ezek mind részei a tervezés és kivitelezés folyamatának egy építkezés során.

Engedje, hogy segítsünk!

Engedélyezési tervdokumentáció…
Kivitelezési és Megvalósulási Tervdokumentáció…
Szakhatósági engedélyek beszerzése…

Ön sem szeretne ilyesmivel foglalkozni?

Ne aggódjon, mindezzel mi törődünk.

Teljeskörű ügyintézést biztosítunk annak érdekében, hogy Önnek ne kelljen a laikusok számára sokszor átláthatatlan hatósági és szolgáltatói egyeztetésekkel foglalkoznia.

Csak egyet kérünk: mondja el nekünk, miben segítsünk!

Cégünk generálkivitelezéssel foglalkozik, így levesszük a fent említett terheket a megrendelő válláról. Ez Ön számára annyit jelent, bízzon bennünk és mi a munkafolyamat minden részletéről gondoskodunk, miközben teljeskörű tájékoztatásban részesítjük mindarról, amivel foglalkozunk a tervezés és kivitelezés során egyaránt.

Legnagyobb motivációnk a tervezés során is, ha pozitív visszajelzést kapunk megrendelőinktől a látványtervek, illetve alaprajzok kézhezvétele során. Különösen fontos számunkra, hogy egyetértésben és kölcsönös megelégedettséggel folyjon a tervezés.

Építészeink és szakági kollégáink sokévi együttműködés során szerzett tapasztalata segíti Önt abban, hogy olyan projekt jöhessen létre ami igényeinek tökéletesen megfelel.

Fontos, hogy a jogszabályok értelmében az engedélyeztetett tervektől eltérni az építkezés során sem minőségileg, sem szerkezetileg nem lehet, így minden egyes apró részletet Önnel együtt tervezünk meg.

A hatékony kommunikáció elengedhetetlen annak érdekében, hogy olyan terv jöjjön létre, amelyben az épület a megjelenése és funkcionalitása mellett pontosan egyezik az Ön elképzeléseivel, amely a beruházást a legköltséghatékonyabb módon vezeti le – illetve jogszabályi rendelkezésekbe sem ütközik.

A generál tervezés során a bevont szakemberek együttes tapasztalata és szakértelme segít megtalálni a legoptimálisabb megoldásokat, alkalmazkodva a megrendelő igényeihez, racionálisan és költséghatékonyan kezelve a felmerülő, esetlegesen nem tervezett feladatokat.

Összeszokott, nagy szakmai tudású csapattal készítjük el a tervdokumentációt, építészekkel, épületgépészekkel, elektromos – és gyengeáramú tervezőkkel, statikusokkal, kertészmérnökökkel, belsőépítészekkel és látványtervezőkkel.

Komplett kivitelezési terveket készítünk, melyeknek hatósági engedélyeztetéséről is mi gondoskodunk.

A jó tervezés végeredménye a megfelelő tervdokumentáció, amely biztosítja Önt arról, hogy nem kell a minőség vagy az alapanyagok, határidők, a jogszabályok miatt aggódnia – minden kapcsolódó terhet átveszünk, hogy Önnek ne legyen gondja rá.

A munkálatok, a tervezéstől a kivitelezésig folyamatos minőségellenőrzés alatt folynak, ezzel együtt megrendelőink számára is biztosítjuk a lehetőséget a folyamatok átláthatóságának ellenőrzésére, sőt, szeretnénk is aktívan együttműködni Önnel, annak érdekében, hogy megálmodott épületében az utolsó csavar is úgy kerüljön elhelyezésre, ahogy azt Ön elképzelte.

Váltsuk valóra együtt álmai projektjét!

1